Luc Volders komt met eigen partij

Luc Volders gaat mee doen aan de verkiezingen in maart 2018. Hij gaat een eigen partij beginnen genaamd “PGM het origineel”. Luc Volders laat verder weten dat hij binnenkort het verkiezingsprogramma bekend maakt. Verder staat zijn partij voor “Waar een woord een woord is, egaal of je me mag of niet” Aldus Volders.

Opgestapt uit Partij Groot Meerssen (PGM)
Volders, de oprichter van Partij Groot Meerssen (PGM), stapte in november van dit jaar op.
Reden voor zijn vertrek is: dat hij geen plek kreeg op de verkiezingslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Volders wilde graag op plek 8 staan van de verkiezingslijst. Hij liet ook al eerder weten dat hij het niet geheel eens is met het gevoerde beleid van zijn oude partij.

Twee namen
Het lijkt er op, dat er op dit moment twee partijen zijn met de naam PGM. Woordvoerder Theo Reinders van Partij Groot Meerssen heeft eerder aan Meer Vandaag laten weten zich te beraden hoe de huidige Partij Groot Meerssen in de toekomst verder zal gaan. Of Volders de naam daadwerkelijk gaat gebruiken is nog niet helemaal duidelijk.

Lees vorig bericht

Sportief bezig zijn op 2de Kerstdag? Kerstwandeltocht in Geulle

Lees volgend bericht

Ruggesteun vraagt om steun burgers