Sportief bezig zijn op 2de Kerstdag? Kerstwandeltocht in Geulle

Wil jij op tweede kerstdag eens iets anders doen dan de hele tijd aan tafel zitten of op de bank hangen? Gezellig wandelen met je familie of met vrienden de calorieën van de kerstdagen eraf wandelen? Dat kan! Want op dinsdag 26 december vindt de jaarlijkse kerstwandeltocht in Geulle plaats die ieder jaar door buurtvereniging Oostbroek georganiseerd wordt.

Je kunt tussen 8 uur ’s ochtends en 1 uur ’s middags vertrekken vanaf het sportcomplex van de Geulsche Boys (Andreas Sauerlaan 31 in Geulle) en kiezen uit routes van 5 en 10 kilometer. Voor de doorgewinterde wandelaars onder ons zijn er wandeltochten uitgezet van 15, 20 en 25 kilometer. Voor deze wandelingen kun je starten vanaf 8 uur tot 12 uur ’s middags bij het sportcomplex van de Geulsche Boys, waar ook de aankomst gepland is.

De tocht brengt je op de mooiste plekjes van Geulle en de prachtige omgeving daaromheen en zal je verrassen door de diversiteit van de route. Bedenk je dus niet en wandel gezellig mee op tweede kerstdag. Tot dan!

Meer info; www.buurtoostbroek.nl

Lees vorig bericht

Project postcoderoos uitgelegd

Lees volgend bericht

Luc Volders komt met eigen partij