Je zal er maar wonen

Toerisme in Heuvelland en leefbaarheid in Zuid-Limburg worden opgeofferd aan het rendabel maken van Maastricht Aachen Airport. De groei van het aantal vrachtvluchten geeft tientallen (misschien honderden) arbeidsplaatsen extra op het vliegveld en vernietigt honderden (misschien duizenden) arbeidsplaatsen bij het toerisme in Heuvelland.

De groei van vrachtvluchten is een ramp voor het toerisme in Heuvelland, aldus ondernemers in dagblad De Limburger van 7-12-17. De groei van het vliegveld vermindert per saldo het aantal arbeidsplaatsen in Zuid-Limburg en tast de leefbaarheid aan.

Zuid-Limburg, je zal er maar wonen waar toeristen niet meer willen komen. 
Overlast van het groeiend aantal vrachtvluchten en ander vliegverkeer kan gemeld worden bij 043 365 2020 of via klachtenformulier op www.kicl.nl

Laat ons weten als u BCC op de hoogte gehouden wil worden over (acties rond) MAA.
Milieudefensie Meerssen 043 364 3740 meerssen@milieudefensie.nl

Lees vorig bericht

38e Oudejaarswandeling IVN Ulestraten

Lees volgend bericht

Nieuwe gedragscode voor burgemeester en wethouders