Lokaal DNA nieuwe naam Partij Groot Meerssen

Partij Groot Meerssen heeft bekend gemaakt dat zij met een nieuwe naam deel gaan nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Zij gaan de verkiezingen in als Lokaal DNA. De nieuwe naam draagt uit, dat de partij vanuit een lokale identiteit, het lokale dna, lokale belangen en wensen centraal stelt, aldus de partij. 

Bert Ummels 

Ook geeft de partij de eerste vier kandidaten op de lijst aan. Lijsttrekker is Bjorn Molling, nummer twee Hay Dolmans, nummer drie, huidig wethouder, Guido Houben en op vier Bert Ummels. De laatste maakt een overstap van de VVD naar Lokaal DNA. Ummels is op dit moment nog gemeenteraadslid voor de VVD.

Verwarring voorkomen 
Door deze naamsverandering wordt voorkomen dat er twee partijen met dezelfde naam zouden deelnemen aan de verkiezingen. Zo heeft Luc Volders laten weten dat hij het oude PGM logo blijft gebruiken in zijn verkiezingscampagne.

Lees vorig bericht

Vier halve finalisten LVK

Lees volgend bericht

Vredeslicht in Geulle