Carnavalsprogramma De Haverzekskes Bunde

Het jaar loopt langzaam maar zeker ten einde en dat betekent dat Stichting Jeugdcarnaval De Haverzekskes uit Bunde al weer volop bezig is met de voorbereidingen op het nieuwe carnavalsseizoen. De nieuwe jeugdraad is inmiddels een eerste keer bij elkaar geweest en iedereen verheugt zich enorm op alles wat komen gaat.

Het programma ziet er als volgt uit: 
Op zondag 21 januari start om 14.30 uur een middag vol met muziek, dans en zang van kinderen uit Bunde. De nieuwe Raad van Elf wordt voorgesteld en het hoogtepunt van de dag is natuurlijk het uitroepen van de nieuwe Prins, Prinses en Adjudant.

Tijdens “De Pap, Mam en Poetemiddag” op zondag 4 februari (aanvang 14.30 uur) zal tweevoudig LVK-winnaar Spik & Span krakers als “Kampioene van de nach” en “Es vastelaovend Limburg bênne vêlt” ten gehore brengen. Ook de dansers en danseressen van Dansstudio Manja zetten weer hun beste beentje voor en alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool kunnen mooie prijzen winnen in de verkleedwedstrijd.

Op zaterdag 10 februari is van 19.00 tot 20.00 uur de receptie voor de Prins, Prinses, Adjudant en Raad van Elf. Aansluitend zal een bekende Bundenaar carnaval 2018 officieel openen met het oplaten van het Avermenneke. DJ Fèr Bronckers zorgt met leuke muziek voor een onvergetelijke avond.

Carnavalszondag 11 februari opent de Auw Kèrk om 14.30 uur haar deuren voor de traditionele “Bonte Störrem” met DJ Fèr Bronckers. Uiteraard ontbreekt de knutselhoek voor de allerkleinsten niet. Bovendien is er deze middag voor derde keer op rij “Bung’s got talent”. Kun jij dansen, zingen, goochelen, turnen of een muziek instrument bespelen? Of heb je nog andere talenten? Geef je dan nu op via info@haverzekskes.nl.

Na de optocht op maandag gaan op carnavalsdinsdag 13 februari alle remmen voor de laatste keer los tijdens het “Traone mèt tuute bal” (vanaf 15.30 uur). Het is een middag met een lach en een traan want na uren hossen en springen komt tegen de avond, met het aflaten van het Avermenneke, een einde aan het carnavalsseizoen.

Noteer alles alvast in uw agenda! Alle activiteiten vinden plaats in Gemeenschapshuis “De Auw Kèrk” in Bunde en zijn gratis toegankelijk voor jong en oud.

Stichting Jeugdcarnaval De Haverzekskes uit Bunde wenst iedereen fijne Kerstdagen, een goed en gezond 2018 en uiteraard een fantastisch carnavalsseizoen. Tot ziens in “De Auw Kèrk”!

Lees vorig bericht

Meer Kerst: Christmas Parade, Santa’s Run en intocht Kerstman

Lees volgend bericht

Meer Kerst: Kerstconcert Amica, kerst bij ’t Zunneke en winter wonder Meerssen