Natuur varia en zoogdieren in omgeving Ulestraten

IVN-Ulestraten organiseert een varia-avond op woensdag 3 januari 2018. Hebt u bijzondere natuurwaarnemingen? Hebt u vragen over de natuur? Wilt u uw speciale natuurbelevingen delen met anderen? Wilt u elkaar Nieuwjaar wensen? In onze omgeving leven veel zoogdieren in het wild, maar weet u wel hoeveel? Voelt u zich aangesproken door een van voorgaande vragen, kom dan naar de varia-avond van IVN-Ulestraten.

Er zal speciale informatie gegeven worden over zoogdieren in onze omgeving. Aanvang 19.30 uur in het IVN-lokaal in het gemeenschapshuis links Onder D’n Huppel. Dorpstraat 1 – Ulestraten. Informatie  wimelsderks@hotmail.com tel. 3643740. Iedereen is welkom, ook niet-leden.

Lees vorig bericht

Een veilige jaarwisseling? Matig alcoholgebruik en let op gevaar vuurwerk

Lees volgend bericht

Samenwerkende EHBOverenigingen organiseren EHBO cursus