Samenwerkende EHBOverenigingen organiseren EHBO cursus

De EHBOverenigingen Meerssen-Bunde en Ulestraten hebben tot samenwerking besloten mbt het organiseren van een EHBOcursus in 2018. 

Gestreefd wordt naar een optimale samenwerking tussen beide verenigingen met complementaire competenties, gelijkwaardige betrokkenheid en gemeenschappelijke doelstellingen, waarvan de realisatie gekenmerkt wordt door grote wederzijdse betrokkenheid in succes en persoonlijke (EHBO) groei.

De cursus start op maandag 15 januari 2018, van 20.00-22.00 uur, olv EHBO docent mevr. Marie-Jose Duijkers. De kosten zijn voor 10 lessen 150 euro. Kijk bij Uw zorgverzekeraar welke vergoeding zij geven. Misschien is de cursus wel gratis. De cursus bevat naast EHBO onderwijs, Reanimatie en bediener AED. Voor ouders zeker belangrijk EHBO voor kinderen. De leerstof is zodanig opgezet dat iedereen in zijn/haar tempo de cursus kan volgen. Aanmelden kan tot 15 januari 2018. Wilt u meer informatie? Ga dan naar; cursus@ehbo-ulestraten.nl of opleidingen@ehbomeerssen.nl. U kunt ook bellen voor meer informatie: 06 – 25 25 82 64.

Bron foto: Cursuskiezer EHBO

Lees vorig bericht

Natuur varia en zoogdieren in omgeving Ulestraten

Lees volgend bericht

Natuurvaria- Zoogdieren in de omgeving Ulestraten