Gaston Jacobs en Jonkheid vrijdag in halve finale LVK

Vrijdagavond vindt de eerste halve finale van het LVK plaats. De uitzending is live te horen op L1 TV en radio tussen 18:00 en 20:00 uur . In deze halve finale treden Gaston Jacobs uit Ulestraten met Zèk ’t mich…en kiek mich aan als negende schlager op. De Jonkheid Bartholomeus uit Meerssen komen als 19de aan de beurt met Rempetempe tot ’t kraak.

Andere locatie
Voor de eerste keer wordt de halve finale niet gehouden in de studio van L1 maar in de Muziekgieterij in Maastricht. De herhaling van de halve finale is op zaterdag tussen 13:00 en 15:00 uur op L1 radio en TV. Na de uitzending en de herhaling kan er een half uur per SMS gestemd worden voor wie door gaat naar de finale.

Lees vorig bericht

Donderdag staking bussen en treinen

Lees volgend bericht

Boom waait tegen huis en auto