Nieuws van de jeugdgroep Meerssen-Ulestraten

Op zaterdag 13 januari wordt in de Proostenkelder een presentatie gegeven van activiteiten van de jeugdgroep voor ouders en de jeugdleden (powerpoint) 

Op de eerste plaats willen wij al onze de IVN Jeugdleden een Natuurlijk en Avontuurlijk 2018 toewensen! Wij hopen dat jullie van de kerstvakantie hebben genoten en veel energie hebben opgedaan. Wij gaan er Natuurlijk weer tegen aan! Op zaterdag 13 januari 2018 is onze eerst activiteit in het nieuwe jaar. Het begint om 9.30 uur in de Proostenkelder achter de basiliek in Meerssen.

Susanne van de Berg zal daar een PowerPoint presentatie geven voor de ouders,  kinderen en belangstellenden over de activiteiten van de Jeugdgroep in het afgelopen jaar. Jeugdleden zullen hun ervaringen vertellen. Het geheel zal ongeveer een uur in beslag nemen. Na een uur gaan de ouders naar huis. Vervolgens trekken wij met de kinderen de natuur in.

Wij adviseren stevige schoenen en kleding. Om 12 uur zijn wij terug in de Proostenkelder en sluiten wij onze activiteit af.

Tot zaterdag 13 januari 2018 om 9.30 uur. Een goed humeur en goed weer meebrengen en vooral jouw ouders!

Extra informatie
Iedereen is welkom, ook als uw kind nog niet eerder deelgenomen heeft aan de Jeugdgroep. Dit is de gelegenheid om kennis te maken met de IVN Jeugdgroep Meerssen-Ulestraten.

Locatie: Proostenkelder, achter de basiliek van Meerssen Markt 25 a 6231 LR Meerssen

Info: Jeanne Lam 043-3649012 mail  thijslam@hetnet.nl  Jeugdteamleden: Susanne van de Berg,Will Voncken,Leo Kurvers,Sjef Smeets en Jan de Veen. Meer informatie op de websites van IVN Meerssen en IVN Ulestraten: ivn.nl/afdeling/meerssen ivn.nl/afdeling/ulestraten

Lees vorig bericht

Opmerkelijk: op zoek naar de verdwenen jas

Lees volgend bericht

Varia avond IVN Meerssen 15 januari 2018