Opnieuw aandacht brandstichtingszaak Rothem

Voor het tweede jaar op rij wordt er in alle gevangenissen van Nederland de Coldcase-kalender verspreid. De eerste kalender met onopgeloste misdrijven en vermissingen werd vorig jaar een groot succes. Er kwamen 78 tips binnen, waarvan 32 bruikbaar. Dit meldt 1Limburg op hun website.

Brand Pastoor Geelenplein
Dit jaar wordt ook aandacht gevraagd voor een zaak die in 2009 in Rothem speelde. Bij een brand  aan het Pastoor Geelenplein, op 3 mei, raakten een aantal personen gewond tijdens een woningbrand. Een van de slachtoffers, de 6 jarige Rein Weehuizen, overleed 2 dagen later aan zijn verwondingen. Uit nader onderzoek bleek dat er sprake was van brandstichting. Nog steeds bestaat er veel onduidelijkheid over dit incident.

Bron foto: Coldcase kalender 2018

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 7 januari 2018 : Jaarwisseling rustig verlopen – Stormachtige start van 2018 – Pompen geplaatst bij Geulle a/d Maas

Lees volgend bericht

Beroving bij station Meerssen