Reconstructie voor duidelijkheid in Bunde

Diverse media melden vandaag, dat er donderdag in de namiddag in de Berkenlaan in Bunde een reconstructie zal plaatsvinden van het incident waarbij een politieagent in zijn been is gestoken. Bij  de reconstructie is publiek verboden en wordt een deel van de Berkenlaan afgesloten.

Verdachte en betrokken agenten aanwezig
De rechtbank heeft tot deze reconstructie besloten om erachter te komen wat er in de nacht van 6 op 7 mei 2016 precies is gebeurd. Bij de arrestatie van een buurtbewoner is een agent in zijn been gestoken en zijn drie collega’s licht gewond geraakt. De reconstructie zal op aanwijzingen van de aanwezige verdachte en de betrokken politiemensen nagespeeld worden. Het Openbaar Ministerie verdenkt de verdachte van doodslag.

Lees vorig bericht

De Kloomp in tweede halve finale LVK

Lees volgend bericht

VVD Meerssen doet toch niet mee aan verkiezingen