Stella Maris Cabaret 2018

Sinds begin dit jaar draait het Stella Maris Cabaret weer op volle toeren. Meer dan 200 leerlingen, vrijwilligers en professionals werken samen om alles tot één groot geheel te maken. De dames van de kledingploeg zijn vele uren kwijt om alle kostuums af te krijgen, de lichtploeg test de apparatuur, de band is aanwezig om het koor muzikaal te begeleiden. Het wordt weer een Cabaret om trots op te zijn, aldus de organisatie. 

iPad-school 
In een verhaal volop zang, dans en live music besluiten directie en bestuur van de middelbare school Het College de nieuwste trend in de onderwijsvernieuwingen te volgen en blijken ze Het College met ingang van het nieuwe schooljaar omgevormd  te hebben tot een iPad-school. De voorstelling ‘Het College’ beschrijft op een luchtige manier de wederwaardigheden van leerlingen, docenten en directie bij de toepassing van deze nieuwe vorm van onderwijs, vanaf de eerste schooldag tot..? De voorstellingen van het cabaret zijn in het weekend van 26, 27, en 28 januari en op 2, 3, en 4 februari 2018.

Lees vorig bericht

Kiwanis Meerssen doneert € 6500 aan HFL

Lees volgend bericht

De Kloomp in tweede halve finale LVK