Succes Judoka’s Bunde op judotoernooi Hoofddorp

Vlak voor de feestdagen moesten Maarten en Gijs Limbourg van Judoclub Bunde presteren tijdens het jaarlijkse judotoernooi in Hoofddorp. Beide judoka’s zijn lid van het RTC. Dit lidmaatschap houdt in dat ze in een traject van de Judo Bond Nederland zitten. Hierdoor zijn zij verplicht om aan toptoernooien deel te nemen.

Medailles 
Beide judoka’s deden mee voor een medaille. Maarten Limbourg wist in de klasse tot 55 kilogram bij de jongens tot 18 jaar een bronzen medaille te winnen. Hij had 29 deelnemers in zijn poule. Gijs Limbourg moest aantreden in de klasse tot 50 kilogram bij de jongens tot 15 jaar.  In een poule van 32 deelnemers wist hij de gouden medaille te winnen.

Lees vorig bericht

Beroving bij station Meerssen

Lees volgend bericht

CV “de Havermennekes Bung” Prinsenreceptie en Prinsenbal