Jan Gulikers lijsttrekker BRUG-M

De algemene ledenvergadering van BRUG-M heeft Jan Gulikers gekozen tot lijsttrekker voor de partij bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Na Gulikers staat op plaats 2 Tiny Gorissen, 3 Jacques Arntz, 4 Gerrit van der Bijl en 5 Sjraar Hovens. De lijst bestaat op dit moment uit 11 kandidaten. De partij geeft verder aan nog met enkele mensen in gesprek te zijn over een eventuele kandidaatstelling.

Ontevreden over wijze waarop gemeente bestuurd wordt 
“BRUG-M is niet tevreden over de wijze waarop de gemeente bestuurd wordt. Het machtsdenken overheerst, van streven naar een breed draagvlak voor de te nemen besluiten is weinig te merken. Er is weinig transparantie en openheid. Partijbelang en belang van de achterban gaan nog te zeer boven het algemeen belang van de gemeente en al haar inwoners. Ook is er nog te weinig sprake van een lokale overheid die dienstbaar is naar de inwoners toe, die zorgen en klachten van burgers serieus neemt en die initiatieven van diezelfde burgers stimuleert en positief tegemoet treedt”, aldus BRUG-M. Het motto van de partij voor de komende verkiezing is  “Het moet anders. Het kan anders”.

Lees vorig bericht

VVD Meerssen doet toch niet mee aan verkiezingen

Lees volgend bericht

Aftrap verkiezingscampagne KIJK!!!