Aftrap verkiezingscampagne KIJK!!!

KIJK!!! start aanstaande zaterdag 13 januari de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen die gehouden worden op 21 maart. KIJK!!! is een samenwerkingsverband binnen de gemeente Meerssen van PvdA, Groen Links en D66. Lijsttrekker Paul Sanders uit Meerssen presenteert tijdens de startbijeenkomst de grote lijnen van het verkiezingsprogramma van de partij.

Kennismaking met de kandidaten 
Inwoners van de gemeente Meerssen kunnen tijdens de bijeenkomst kennismaken met de kandidaten. De nummers twee tot en met vijf op de verkiezingslijst zijn Andreas Pohle uit Bunde, Helmie Smeets uit Ulestraten, Marcel Dassen uit Ulestraten en Laura Scheepers uit Meerssen.

Jo Ritzen 
De bijeenkomst is in Ontmoet Anna aan het Stationsplein in Meerssen en begint om 10.30 uur. Het thema van de campagne is “een gezonde gemeente”. Oud minister en bestuursvoorzitter universiteit Maastricht Jo Ritzen, houdt een korte inleiding rond dit thema.

Lees vorig bericht

Jan Gulikers lijsttrekker BRUG-M

Lees volgend bericht

Voorstanders uitbreiding vliegveld roeren zich