CV “De Havermennekes Bung” bezoeken zieken en jubilarissen

Ook dit jaar zal het Prinsenpaar van CV “De Havermennekes Bung” samen met hun ceremoniemeester en hun hofdame een bezoek brengen aan de zieken en huwelijksjubilarissen van Bunde. Dit kan zijn op hun woonadres, ziekenhuis of verpleeghuis. Uit de voorgaande jaren is gebleken dat de mensen die bezocht werden door het Prinsenpaar dit als heel fijn en prettig hebben ervaren. Het bezoek is voor de zieken vaak een welkome afleiding waardoor men even aan wat anders kan denken.

De volgende huwelijksjubilarissen worden bezocht: 
50 jarige Gouden Bruiloft
55 jarige Smaragden Bruiloft
60 jarige Diamanten Bruiloft
65 jarige Briljanten Bruiloft
70 jarige Platina Bruiloft
75 jarige Radium Bruiloft
80 jarige Eiken Bruiloft

Bent u zelf ziek? Of viert u een huwelijksjubileum? Kent u mensen die ziek zijn of die jubilaris zijn? Weet dat deze mensen het op prijs stellen als ons Prinsenpaar een bezoek aan ze brengt, geef het ons dan door.

Tot zondag 21 januari 2018 kunt u zichzelf of iemand anders opgeven voor een bezoek. Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden. Het bezoek zal plaatsvinden op dinsdag 23 januari en woensdag 24 januari 2018.

U kunt de persoon opgeven bij Leny Meijers van café “De Haverput”. Telefonisch te bereiken op: 043-3649544 of 043-3641502 en bij Marion Narings te bereiken op: 043-3643087 of 06-50962211.

Het Prinsenpaar, verheugd zich om bij U op bezoek te mogen komen.
Deze advertentie komt ook dit jaar weer in de geulbode en parochieblaadje te staan. Hoe komt het dan dat er nog altijd mensen zijn die zeggen “bij mij zijn ze niet langs geweest”?
Lenie en Marion krijgen onze informatie van mensen uit onze omgeving. Maar helaas kennen wij natuurlijk ook niet alle zieken of jubilarissen van Bunde. Mochten er mensen zijn in uw omgeving die ernstig ziek zijn en geen carnaval kunnen of mogen vieren en of een huwelijksjubilaris kennen, meld ze dan bij Leny of bij Marion.
Ook mensen die naar een verplegingstehuis of bejaardenhuis zijn moeten verhuizen, brengen wij een bezoek als ze maar uit Bunde komen. Deze mensen moet U zelf opgeven omdat de tehuizen wegens privacy redenen geen informatie meer mogen doorgeven aan derden. De mensen uit Bunde bezoeken we altijd op de dinsdag (of men moet aangeven dat ze niet kunnen, dan bezoeken we deze mensen op de woensdag), en de mensen buiten Bunde bezoeken we altijd op de woensdag.

Lees vorig bericht

Loer Oet Kiek Oet verkleedpartij in de etalages

Lees volgend bericht

Foto Challenge CV de Havermennekes