Voorstanders uitbreiding vliegveld roeren zich

Een facebookpagina “ we love Maastricht Aachen Airport “ was er al een tijdje, maar nu heeft deze actiegroep zich opnieuw in de discussie over Maastricht Aachen Airport gemengd.

Sinds woensdag 10 januari kunnen voorstanders van het vliegveld MAA een petitie tekenen om zo hun steun uit te spreken vóór het vliegveld. De groep vindt dat “een tiental” tegenstanders continue de media-aandacht krijgt en strooit met onjuiste uitspraken en feiten. Zij stellen dat in Limburg juist een meerderheid van de bevolking voor een grote luchthaven is. Zij wijzen daarbij naar de werkgelegenheid en het gemak van vakantievluchten en het logistieke belang voor de regio.

Lees vorig bericht

Aftrap verkiezingscampagne KIJK!!!

Lees volgend bericht

Tijdelijke wegafsluitingen