Gehandicapten Organisatie Meerssen krijgt nieuwe voorzitter

Tijdens de laatste bestuursvergadering van Gehandicapten Organisatie Meerssen (GOM) heeft voorzitter Peter Vrehen aangegeven een stapje terug te willen doen. Het voorzitterschap is daarom vanaf 1 januari overgedragen aan Leroy Verhoeven.

Bestuurslid vanaf de oprichting
Peter Vrehen was reeds vanaf de oprichting in 1980 bestuurslid van de GOM. Hij heeft in al die jaren verschillende functies bekleed, zoals secretaris, penningmeester. De laatste zes jaar was hij voorzitter van de organisatie.

Nieuwe voorzitter Verhoeven
Leroy Verhoeven is nu de nieuwe voorzitter. Verhoeven is een van de initiatiefnemer en trainer van het G-elftal bij SV Meerssen. Die in 2016 is opgericht.

Lees vorig bericht

Politie pakt persoon op voor mishandeling en vernieling

Lees volgend bericht

Resultaten onderzoek toekomst Meerssen gepresenteerd