Gemeente scoort een voldoende

De gemeente Meerssen heeft een voldoende weten te behalen bij het beantwoorden van mails. Het lijkt steeds moeilijker te zijn om als burger met een gemeente te kunnen mailen. Volgens een onderzoeksbureau uit Amsterdam zijn er landelijk 86 gemeenten die alleen maar met een digitaal formulier werken.

Beantwoorden van mail
De gemeente scoort volgens het onderzoeksbureau een voldoende. Om deze voldoende te halen is gekeken naar: komt er antwoord op de mail, hoe lang duurt het voor dat er antwoord komt en klopt de aanhef in de retourmail. Op al deze onderdelen scoort de gemeente Meerssen een voldoende. Ook de buurgemeenten Valkenburg en Maastricht scoren een voldoende.

Lees vorig bericht

Stichting GUVB stelt ultimatum aan Minister

Lees volgend bericht

Nieuwe sportkleding BC Dunatos