Haverzekskes Bunde kiezen nieuwe Prins, Prinses en Adjudant

Op zondag 21 januari a.s. is het zover. Dan presenteren De Haverzekskes hun nieuwe Prins, Prinses en Adjudant. Wie gaan het dit jaar worden? Dat is natuurlijk de grote vraag. Kom vanaf 14.30 uur langs in de prachtig versierde Auw Kèrk in Bunde om het antwoord op deze vraag als eerste te weten te komen! De entree is uiteraard gratis.

Optredens 
De middag begint met het voorstellen en installeren van de nieuwe Raad van Elf. Vervolgens zijn er optredens van Kinderkoor Sing 2 Joy en de dansmarietjes van Dance Explotion. Na deze optredens wordt er afscheid genomen van Raf, Fabiën en Philomène, de Prins, Prinses en Adjudant van vorig jaar. Hun opvolgers laten dan niet meer lang op zich wachten. Wie komen er dit jaar met een stralende lach achter het gordijn vandaan?

Feest 
Het nieuwe Prinsenpaar, hun Adjudant en de Raad van Elf laten zich in elk geval meteen al van hun beste kant zien. Ze zingen samen het Haverzekskes lied en gaan voorop in een lange polonaise. Ook Prins Martin I en Prinses Daniëlle van De Havermennekes komen langs en sluiten vast en zeker aan. Ze maken er met z’n allen een feestje van!

Komt u ook? 
Iedereen, groot en klein en jong en oud, is op zondag 21 januari a.s. van harte welkom in de Auw Kèrk in Bunde. DJ Fèr van Stage Sound Entertainment zorgt voor leuke muziek, de snoepkraam is weer rijkelijk gevuld en voor de allerkleinsten is er uiteraard weer een knutselhoek.

Noteer ook alvast in uw agenda 
4 februari: De Pap, Mam en Poetemiddag met o.a. Spik en Span (vanaf 14.30 uur)
10 februari: Receptie Prinsenpaar, Adjudant en Raad van Elf (vanaf 19.00 uur)
11 februari: De Bonte Störrem met o.a. Bung’s got Talent (vanaf 14.30 uur)
13 februari: Het Traone mèt Tuute Bal (vanaf 15.30 uur)

Aanmelden voor Bung’s got Talent kan via info@haverzekskes.nl. Kijk voor meer informatie over de activiteiten van De Haverzekskes op www.haverzekskes.nl of www.facebook.com/haverzekskes.

Lees vorig bericht

Reactie VVD: ‘heel zwaar geleund op stevige VVD’ers’

Lees volgend bericht

SV Meerssen wint oefenwedstrijd tegen FC Aalsmeer