Prins Paul 1 en Prinses Fenne regeren over Ut Zunneke

Afgelopen vrijdag werd in Café de Keizer traditiegetrouw de carnavalsposter van Groot Meerssen onthuld. Maar eerst werd in het bijzijn van de Aanhawwersj, de Kuutebieters, de Havermennekes en Sjots en Sjeif afscheid genomen van Prins Arturo en Prinses Milou van De Zunnekes. Zij ontvingen, na een geweldig optreden van Gaston Jacobs, als aandenken een mooie herinneringsmedaille.

Nieuw prinsenpaar
Daarna was het de beurt aan Prins Koen en Prinses Debbie om uit 5 prinskandidaten en 5 prinseskandidaten het nieuwe prinsenpaar van De Zunnekes te loten. Tot ieders grote verrassing werden het Prins Paul I en Prinses Fenne. Na hun installatie werden er over en weer met de andere aanwezige prinsen(paren) medailles en speldjes uitgereikt. Daarna werd het nieuwe prinsenpaar nog getrakteerd op een spetterend optreden van de Naeve, Math en Harold.

Onthulling poster 
Als laatste handeling werd de nieuwe carnavalsposter onthuld, want daar is het ook allemaal mee begonnen. Kunstenaar Rik werd naar voren gehaald om samen met het prinsenpaar van De Aanhawwersj het kunstwerk dat model stond voor de poster te onthullen. Ook dit jaar is het weer gelukt om een prachtige, carnavaleske, kleurrijke poster te maken. De Zunnekes willen iedereen bedanken voor deze geweldige, mooie en onvergetelijke avond!

De poster is vanaf volgende week te verkrijgen bij 
Ciggo, Meerssen
De Boerenbond, Ulestraten
De Bloomerie, Geulle
Beum, Rothem
Ut Zunneke, Bunde

Nieuw prinsenpaar Ut Zunneke

Lees vorig bericht

Tycho en Dewy jeugdprinsenpaar Geulmennekes

Lees volgend bericht

Velen kwamen Prinsenpaar Havermennekes feliciteren