SV Meerssen wint oefenwedstrijd tegen FC Aalsmeer

SV Meerssen speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen FC Aalsmeer. Voor rust mist Meerssen een serie dotten van kansen en kijkt dan ook bij rust tegen een 0 – 2 achterstand aan. De doelpunten van de Zaterdag 1e Klasser die overigens een jaar geleden met 3 – 0 werden afgedroogd, worden na een half uur en na 40 minuten gescoord. Tussen de beide doelpunten treft Danny Goessens slechts de paal.

SV Meerssen komt terug 
Na rust loopt Aalsmeer binnen 5 minuten via een counter uit naar 0 – 3. Twee doelpunten binnen een minuut brengen Meerssen terug in de wedstrijd. In de 54e minuut werkt Michiel Knops uit een hoekschop van dichtbij de bal over de lijn en in de 55e minuut neemt Jordie van der Schoot de bal ineens op zijn slof als deze van de lat terug komt.  Net voor een uur wedstrijd om is, produceert Julien Rompelberg met een knal de gelijkmaker 3 – 3. Met nog 7 minuten voor de boeg zorgt Jordie van der Schoot ervoor dat Meerssen de wedstrijd alsnog winnend afsluit met een 4-3 eindstand.

 

Lees vorig bericht

Haverzekskes Bunde kiezen nieuwe Prins, Prinses en Adjudant

Lees volgend bericht

Meer/Actueel 14 januari : Voorstel om 181.000 euro te bezuinigen – Boosheid bij Auw kerk – VVD doet niet mee aan verkiezingen