Tycho en Dewy jeugdprinsenpaar Geulmennekes

In een volle Stip is zondag het nieuwe jeugdprinsenpaar van JCV de Geulmennekes uit Meerssen uitgeroepen. Tycho Aussems en Dewy Ravesteijn hebben het carnavalsgevoel met de paplepel ingekregen. De ouders van de beide hooglustigheden zijn verstokte carnavalsvierders en hebben door de jaren heen hun beste beentje voorgezet in de Geulmennekes. Het enthousiasme is overgeslagen op Jeugdprins Tycho en Jeugdprinses Dewy, zij zullen datgene wat ze hebben meegekregen van hun ouders, gebruiken bij het voorgaan tijdens de carnaval in het rijk van de Geulmennekes.

Uitroepen Prins Tycho en Prinses Dewy JCV de Geulmennekes

Lees vorig bericht

Thema avond: Lokale bedrijfsleven en goede doelen

Lees volgend bericht

Prins Paul 1 en Prinses Fenne regeren over Ut Zunneke