TC Bunde voorzichtig positief over nieuw voorstel

De tennisclub in Bunde is voorzichtig positief over het nieuwe voorstel accommodatiebeleid van wethouder van Rijswijk. Het uitgangspunt voor het nieuwe voorstel van het accommodatiebeleid is bezuinigingen. De gemeente moet 181.000 euro bezuinigen.

Opgeknapt
Dan de tennisclubs in groot-Meerssen hebben gezamenlijk 700 leden en er zijn 24 tennisbanen in de gemeente. Volgens de normen van KNLTB, NOC/NSF mogen dit er maar 11 zijn. In het nieuwe voorstel worden een aantal banen opgeknapt en een aantal banen vervangen met zandkunstgras. De banen die volgens de norm te veel zijn worden door de gemeente niet meer  vervangen of onderhouden. Wel repareert de gemeente de hekwerken bij alle tenniscomplexen.

Tenniscentrum in Bunde
Van de accommodatie van Tennis Club Bunde, wil de gemeente in de toekomst een tenniscentrum maken voor de hele gemeente.

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 14 januari : Voorstel om 181.000 euro te bezuinigen – Boosheid bij Auw kerk – VVD doet niet mee aan verkiezingen

Lees volgend bericht

Afstoten Auw Kerk komt hard aan