Favoriete IVN wandeling van Riekie

Trek uw wandelschoenen aan voor een korte zondagochtendwandeling in de omgeving van Bunde onder leiding van Riekie Notten. Zij laat u op een van haar favoriete wandelingen genieten van de natuur in de omgeving van Bunde. 

Kloosterpark, Bunderbos, oude kiezelgroeve en de nieuwe natuurknooppunten vormen het hart van deze favoriet van Riekie en gelukkig ook van Jo Lexis. Een afwisselende route wat betreft hellingen, uitzichtpunten en landschappen.

Trek in ieder geval de stevige wandelschoenen aan, neem de verrekijker mee en weet dat pas ná de wandeling tijd is voor koffie of anderszins. Iedereen is van harte welkom op zondag 21 januari. Uw gidsen:  Riekie Notten, tel. 043 – 364 54 16  en Jo Lexis, tel. 06 29.17.87.33.

Lees vorig bericht

Stichting Traject Meerssen gaat verhuizen

Lees volgend bericht

Wethouder Cortenraede kondigt ontslag aan