Goede resultaten judoclub Bunde

Afgelopen weekend werd in Eindhoven het superzware Dutch Open-judotoernooi gehouden voor jonge topjudoka’s uit binnen- en buitenland.

Gijs Limbourg weer succesvol 
Gijs Limbourg wist in een poule van 101 (!) judoka’s de 3e plaats te halen bij de jongens tot 15 jaar in de klasse tot 50 kilogram. De Dutch Open is zwaarder dan een Nederlands kampioenschap, dus deze prestatie is aboluut subliem te noemen. Voor de 3e plaats versloeg Gijs een judoka uit Portugal met waza-ari. Proficiat!  Helaas wist oudere broer Maarten niet door te dringen tot het erepodium. Hij verscheen grieperig aan de start en moest vervolgens de strijd staken na 1 winst- en 2 verliespartijen.

Lenn Peerbooms en Levy Zurek doen het goed in Maastricht en Schimmert 
Niet alleen Gijs Limbourg scoorde afgelopen weekend goed, ook Lenn Peerbooms gaf zijn visitekaartje af in Maastricht tijdens het Regenboogtoernooi. Lenn wist alle partijen te winnen en won zodoende de gouden medaille. Levy Zurek wist in Schimmert tijdens het Randoritreffen 3 partijen te winnen en hij verloor er slechts één. Zilver en een vaantje voor hem dus.

Lees vorig bericht

Kabel en leidingwerkzaamheden Meerssen-West

Lees volgend bericht

Buurtnetwerk Bunde (BNWB)