Kabel en leidingwerkzaamheden Meerssen-West

Eind januari 2018 starten Enexis en WML in Meersen-West met de vervanging van kabels en leidingen. De werkzaamheden vinden verspreid over het hele jaar plaats en betreft de volgende straten: Vliegveldweg, Burgemeester Murisstraat, Pastoor A. van Coelmontstraat, Pastoor P. Stevensstraat, Pastoor A. Somyasingel en de Bunderstraat.

Weersomstandigheden 
De exacte startdatum is afhankelijk van de weersomstandigheden. De aannemer start in de Vliegveldweg, Pastoor P. Stevensstraat en Pastoor A. van Coelmontstraat. Tijdens de werkzaamheden blijven de straten zo veel mogelijk bereikbaar. Mocht blijken dat de weg toch moet worden afgesloten, zal de aannemer dit tijdig informeren aan de bewoners.

Lees vorig bericht

Politie waarschuwt opnieuw voor babbeltruc

Lees volgend bericht

Goede resultaten judoclub Bunde