Wethouder Cortenraede kondigt ontslag aan

Wethouder Cortenraede heeft de gemeenteraad laten weten haar ontslag te willen indienen als wethouder voor de gemeente Meerssen. Zij laat dit weten aan de fractievoorzitters van alle partijen. In de reactie is ook af te lezen dat zij in de eerstvolgende raadsvergadering toelichting komt geven over haar ontslag. Dit zou dan in de raadsvergadering van 1 februari zijn. Dat melden bronnen aan Meer Vandaag.

Ziekmelding tijdens collegevergadering
Wethouder Cortenraede heeft zich vóór de collegevergadering op dinsdag 5 september, ziek gemeld. Dit gebeurde nog vóórdat het agendapunt accommodatiebeleid behandeld zou worden. Het ziet ernaar uit dat de wethouder gestruikeld is over het accommodatiebeleid. Vanaf de ziekmelding, tot op het moment van de mail, heeft niemand meer iets van de wethouder vernomen.

Tweede wethouder
Voor de VVD in Meerssen is dit de tweede wethouder in drie jaar tijd die haar ontslag indient. In 2015 diende oud-wethouder Glimmerveen ook al ontslag in.

Wat de precieze reden is voor haar ontslag, is niet bekend.

Lees vorig bericht

Favoriete IVN wandeling van Riekie

Lees volgend bericht

Sjeigelenteire in laatste halve finale LVK