Sjeigelenteire in laatste halve finale LVK

Nog een halve finale van het LVK is te gaan. In deze halve finale doet Sjeigelenteire uit Meerssen, als nummer 46, een gooi naar de LVK finale in Kessel. Zij brengen de schlager Zweje. De halve finale is vrijdag in de muziekgieterij en begint om 18:00 uur en is live te volgen via L1. Zaterdag is de herhaling tussen 13:00 en 15:00 uur. Na beide uitzendingen kan er weer een half uur via  SMS gestemd worden.

Definitieve uitslag
Een dag later op zondagmiddag wordt door de verslaggevers van L1 bekend gemaakt wie er door is naar de finale van het LVK. Dit gebeurt tussen 13:00 en 17:00 uur via L1 radio. De vraag is of er ook deelnemers uit de gemeente Meerssen naar Kessel mogen afreizen op vrijdag 26 januari.

Lees vorig bericht

Wethouder Cortenraede kondigt ontslag aan

Lees volgend bericht

SV Meerssen verlengt contract met trainer Meulenberg niet