SV Meerssen verlengt contract met trainer Meulenberg niet

Aan het einde van het lopende seizoen wordt afscheid genomen van trainer Paul Meulenberg. De uit Meerssen afkomstige Meulenberg is dan een seizoen trainer van SV Meerssen geweest. Hij kwam begin dit seizoen over van EHC uit Hoensbroek. Eerder was hij trainer van RVU.

Spelersgroep niet tevreden 
De oorzaak van het niet verlengen van het contract is, ondanks de huidige positie op de ranglijst, dat de spelersgroep niet tevreden is over de trainingen van Meulenberg. Dat laten spelers weten. Daarnaast schenkt Meulenberg weinig aandacht aan het tweede team en de jeugd. SV Meerssen zal op zoek gaan naar een nieuwe trainer.

Lees vorig bericht

Sjeigelenteire in laatste halve finale LVK

Lees volgend bericht

Omwonenden MOP Bunde zijn het zat