Zonnecentrale Meerssen

U heeft al via andere media kunnen lezen dat er wordt gewerkt naar een zonnecentrale op het, door de gemeente ter beschikking gestelde, dak van het bestuurscentrum. Stichting Duurzaam Meerssen en de energie coöperatie EMEC hebben elkaar gevonden en de handen ineen geslagen. 

Het eerste kwart aan panelen (80 stuks) heeft inmiddels hun investeerders gevonden. U kunt hier ook aan mee doen en een bijdrage leveren aan het opwekken van groene stroom en een beter rendement krijgen op u geïnvesteerde geld dan bij de bank.

Is het klimaat ook u een zorg en hebt u net dát ene zetje nodig om daar werk van te maken, kom dan luisteren op een van de informatieavonden die de stichting samen met EMEC de komende weken organiseert.

Waar en wanneer
Dinsdag 23 januari 19:30 – 21:00 u Ulestraten, café-zaal Walk Inn  Groot Berghem 2.
Maandag 29 januari 19:30 – 21:00 u Rothem, gemeenschapshuis De Koel Pastoor Geelenplein 6.

Verdere aankondigingen volgen.
Wij zien uit naar uw komst

Lees vorig bericht

Omwonenden MOP Bunde zijn het zat

Lees volgend bericht

Cursus wilde planten in eigen omgeving