Doe mee aan Bung’s Got Talent

Op carnavalszondag organiseert Stichting Jeugdcarnaval De Haverzekskes uit Bunde voor de derde keer de talentenwedstrijd Bung’s Got Talent. 

Kun jij dansen, zingen, goochelen, turnen of mime spelen? Zou jij wel eens een eigen toneelstukje willen opvoeren of een echte buut willen brengen? Bespeel je een muziekinstrument? Of heb je nog andere speciale talenten? Doe dan mee aan Bung’s Got Talent, een talentenwedstrijd voor alle leeftijden. Individuen, duo’s of groepen… iedereen is van harte welkom! Aanmelden of meer informatie opvragen kan via info@haverzekskes.nl.

Bung’s Got Talent vindt plaats tijdens de traditionele “Bonte Störrem” op zondag 11 februari in de Auw Kèrk in Bunde. De middag begint om 14.30 uur. DJ Fèr Bronckers draait tussen de optredens door leuke carnavalsmuziek en de allerkleinsten kunnen hun talent in de knutselhoek laten zien. De toegang is uiteraard gratis.

Lees vorig bericht

Lokale politiek op Stella Maris College

Lees volgend bericht

Stichting Trajekt verhuist