Lokale politiek op Stella Maris College

Het Stella Maris College heeft met Prodemos gastlessen gegeven over lokale politiek. Bij deze lessen waren vanuit de gemeente Meerssen wethouder Berry van Rijswijk en gemeenteraadslid Jack Artntz actief aanwezig. De leerlingen kregen een sociaal vraagstuk voorgelegd en moesten dit vanuit vier lokale partijen behandelen en indienen. Het betrof een sociaal opvangprobleem voor jeugd. De lessen worden gezien als voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen.

Gastlessen burgemeester
Vanaf volgende week gaat Burgemeester Clermonts aan de leerlingen van VWO 4 in het kader van jongerenparticipatie een aantal gastlessen geven met als thema: staatsinrichting, inrichting lokaal bestuur.

Gastles lokale politiek Stella Maris College

Lees vorig bericht

BS Ondersteboven weer in KVL finale

Lees volgend bericht

Doe mee aan Bung’s Got Talent