Opening Kids House

Het Kids House is zaterdag 20 januari 2018 officieel geopend door wethouder van Rijswijk. Kids House is een nieuw initiatief van ontmoetingspunt de Ketel. Kinderen kunnen vanaf deze week hier iedere zaterdag terecht tussen 13.00 en 16.00 uur. Er vinden allerlei activiteiten plaats. Gezien de verwachte belangstelling is aanmelden bij de Ketel noodzakelijk. Kids house is er voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar in de gemeente Meerssen en is gratis.

Financiële bijdrage
De wethouder wees op het belang van dit nieuw initiatief. Volgens hem was het belangrijk dat kinderen meer actief met elkaar kunnen spelen en ravotten in plaats van de hele dag voor televisie te hangen. Om het belang te onderstrepen kreeg Kids House een kleine financiële bijdrage vanuit de Gemeente. Verder werden alle kinderen door de wethouder getrakteerd op een snoep.

Entertainer
De wethouder bleek ook een entertainer te zijn. Staand op een stoel demonstreerde hij de kinderen hoe hij een ballon aan het plafond kon laten hangen zonder dat er een draad of lijm aan te pas kwam. De aanwezige kinderen vonden het allemaal prachtig.

Opening Kids House in de Ketel

Lees vorig bericht

Dubbele afleveringen van Uitgelicht

Lees volgend bericht

De Kloomp in finale LVK