Spik en Span brengen de Zenger terug

Tijdens een sponsor en vrijwilligersbijeenkomst van de Rabo Vastelaoves Top 111 hebben Spik en Span het beeldje de Zenger teruggebracht. Zij hadden het beeldje in bezit gekregen nadat zij in 2017 de eerste plaats bezette van de Top 111 met de schlager “Kampioenen van de Nach”. Tijdens de bijeenkomst, die gehouden werd en de bierbrouwerij in Wijlre, bedankte de organisatie de sponsoren en vrijwilligers voor hun jarenlange medewerking aan de Top 111. Tevens maakte de voorzitter van de stichting Top 111 bekend dat Adrie Vandewall na de 11de editie gaat stoppen met de Top 111.

Gadgets 
Tijdens de Top 111 op 13 februari heeft de organisatie voor de eerste 200 bezoekers die de kassa passeren leuke Gadgets geschonken door de brouwerij uit Wijlre. Daarnaast is de Top 111 nog altijd opzoek naar vrijwilligers die de buffetten willen bemensen.

Lees vorig bericht

Jeugdteams streden voor bokaal

Lees volgend bericht

Dubbele afleveringen van Uitgelicht