Boetegewone Bungse Binnezitting

Op zaterdag 3 februari is het zover!!!! De eerste editie van de Boetegewone Bungse Binnenzitting. Wattuh???…….de Boetegewone Bungse Binnezitting….de naam zegt het al: het belooft een Boetegewoon spectaculaire carnavals avond in Bunde te worden. Tijdens deze Boetegewone carnavals avond zullen diverse artiesten de bühne betreden. Zo zal LVK-winnaar de Geliënde uit Hulsberg op de bühne van de Boetegewone Bungse Binnezitting staan. En de (in België) wereldberoemde Los Canonos komen speciaal uit België voor een fenomenaal en exclusief optreden op de Boetegewone Bungse Binnezitting.

En alsof dat nog niet genoeg is zal niemand minder dan Wir Sind Spitze een Boetegewoon spectaculair optreden op deze Bungse Binnezitting verzorgen. Kaarten in de voorverkoop zijn te krijgen bij Tabakszaak Senff/Cigo Bunde á €11,-. Zorg dat je erbij bent want de Boetegewone Bungse Binnezitting mag je niet missen. Tot 3 februari.

Lees vorig bericht

Golfen in Meerssen? Ja, op een mooie en betaalbare baan!

Lees volgend bericht

Reanimatielessen op het Stella Maris College