Jeugdprins Tim en jeugdprinses Hanne JCV de Haverzekskes

De Auw Kerk was het decor van het uitroepen van het nieuwe jeugdprinsenpaar van Bunde. Nadat oud jeugdprins Raf en zijn jeugdprinses Fabiën  afscheid hadden genomen werd het tijd voor het uitroepen van het nieuwe jeugdprinsenpaar van JCV de Haverzekskes.  Vanachter het scherm kwamen Tim van den Goot en Hanne In de Braekt als prins en prinses en Maud Ernenst als adjudant tevoorschijn. Nadat de proclamatie was voorgelezen barstte het carnavalsfeest in de Auw kerk los.

Prins Tim voetbalt bij vv Bunde, speelt trompet en houdt verder van gamen en skiën. Prinses Hanne doet aan turnen en volleybal en speelt toneel bij Jeugdtheater Uitbundig. Adjudant Maud speelt hoorn en tennis maar knutselt en tekent ook erg graag.  Prins Tim, Prinses Hanne en Adjudant Maud hebben er heel veel zin in en gaan er samen met de Raad van Elf en alle carnavalsvierders van Bunde een fantastisch seizoen van maken.

Jeugdprins Tim en Jeugdprinses Hanne JCV de Haverzekskes

Lees vorig bericht

SV Meerssen start met winst na de winterstop

Lees volgend bericht

Prinsenreceptie Kuutebieters vastenaovend vierste same