Politie voert criminaliteitscontrole uit

In het kader van het Donkere Dagen Offensief is maandag 22 januari een Dynamische criminaliteitscontrole gehouden binnen de gemeente. Aan deze controle deden Team Verkeer, BOA’s gemeente Meerssen, collega’s BT Heuvelland en een ANPR voertuig, mee. Een ANPR voertuig scant met een camera kentekens van voorbijrijdende voertuigen.

Aanhoudingen
Een Roemeense bestuurder van een personenauto waarvan de identiteit niet kon worden geverifieerd werd aangehouden, zijn auto is in beslag genomen. Een bestuurder stond gesignaleerd en na betaling van ruim 1200 euro kon deze zijn weg vervolgen. Verder werd bij een bestuurder van een vrachtauto de Rust en Rijtijdenwet overtreden.
Bovendien werden enkele kleinere overtredingen geconstateerd waarvan de bestuurder binnenkort een brief van het CIJB kan verwachten.

Gecontroleerd
In totaal werden ongeveer 35 bestuurders en diens voertuigen grondig gecontroleerd.

Lees vorig bericht

Reanimatielessen op het Stella Maris College

Lees volgend bericht

Demonstratie: Hoe moet je nou eigenlijk reanimeren?