Nationale Voorleesdagen van start

De bibliotheek bruist tijdens De Nationale Voorleesdagen 2018. Deze dagen zijn bedoeld om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet lezen te stimuleren. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. In onze bieb is er van aanstaande woensdag 24 januari tot 3 februari een spetterend aanbod.

Workshop Sttt! de tijger slaapt 
We starten aanstaande woendag 24 januari om 14.00 uur met een actieve workshop Ssst! De tijger slaapt, het Prentenboek van het Jaar 2018, voor kinderen van 3 tot 6 jaar met hun ouder. Aan de hand van het boek ga je met muziek én beweging het verhaal beleven. Samen met de vos, de muis en de schildpad probeer je langs de slapende tijger te sluipen… Zo beleven we een spannend verhaal met een slapende tijger, die misschien wel wakker wordt! Vergeet je niet tijdig aan te melden bij de bieb want er zijn slechts 12 plekken!

Voorlezen & knutselen 
Maar niet getreurd als je te laat bent want ook op de jeugdafdeling wordt er op woensdag 24 en 31 januari van 14.30 tot 15.00 uur uitgebreid voorgelezen. Om aanstaande woensdag vervolgens samen door te schuiven naar de knutseltafels. Alle kinderen zijn welkom, lid of geen lid!

Ballonnenclown
Mis haar niet aanstaande woensdag tijdens het voorlezen & knutselen!

Gratis lid & cadeautje!
ja, ben je nog geen lid van de bieb? Schrijf je gratis in tijdens de Nationale Voorleesdagen en ontvang een leuk vingerpoppetje of een BoekStartkoffertje.

Miniboekenmarkt 
Vanaf aanstaande woensdag zijn er in de bieb kinderboeken te koop voor maar een heel klein prijsje.

Prentenboek top 10
En natuurlijk is er weer een mooie prentenboek top 10 in de bieb! De prentenboeken zijn gratis (online) te reserveren en vanaf 3 februari beschikbaar.

Lees vorig bericht

Basisschool Hwagveld heeft een schoolschrijver

Lees volgend bericht

Buurtnetwerk Bunde vraagt uitstel besluit Auw kerk