Fortuna Sittard treft schikking met hoveniersbedrijf

Dankzij tussenkomst van de rechtbank in Roermond is er een schikking getroffen tussen het Meerssense hoveniersbedrijf Queisen en de voetbalvereniging Fortuna Sittard. Dit melden de regionale nieuwsmedia.

Aan de kant gezet 
De hovenier uit Meerssen was door Fortuna Sittard aan de kant gezet vanwege slecht onderhoud aan de grasmat. Hij had echter nog een overeenkomst met Fortuna en wilde daarom uitgekocht worden en eiste € 20.000.

Zandvlakte 
Eind 2016 veranderde de grasmat van het Fortunastadion in een zandvlakte, volgens de club door een inschattingsfout van het bedrijf. Het hoveniersbedrijf daarentegen vond dat het zand niet verwijderd kon worden vanwege de vorst. Fortuna Sittard was het niet eens met de uitleg en besloot daarom op zoek te gaan naar een ander hoveniersbedrijf. Over de hoogte van de schikking willen beide partijen geen mededelingen doen.

Lees vorig bericht

GUVB gaat naar de rechter

Lees volgend bericht

Meer Politiek met wethouder Houben