Nieuws van de IVN Jeugdgroep Meerssen

Op zaterdag 3 februari 2018 komt de IVN Jeugdgroep om 9.30 bij elkaar in de Proostenkelder achter de basiliek van Meerssen. Wij gaan dit keer verassende natuurproeven doen o.l.v. van Leo Voragen.

Zo gaat Leo suiker maken van suikerbieten en jullie mogen meehelpen. Hij zal jullie op een spannende manier ook uitdagen zelf aan de slag te gaan.  Verder gaat hij nog meer verassende proefjes doen. Leo Voragen zal interessante zaken vertellen over kruiden en zaden. Jullie gaan zelf zaadbommen maken om de zaadverspreiding van planten te bevorderen. Wat zijn dat en hoe maak je die? Nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken en je mag meteen meedoen op zaterdag 3 februari in de Proostenkelder. De activiteit duurt tot 12 uur.

IVN neemt je mee de natuur in! Ieder kind heeft recht op de natuur. Ontdek hoe leuk, leerzaam, gezond en belangrijk de natuur is.

Ben jij geen lid maar wil je meer weten over de IVN Jeugdgroep? Kijk op websites naar onze activiteiten: ivn.nl/afdeling/ulestraten   ivn.nl/afdeling/meerssen  of bel voor informatie naar Jeanne Lam 043-3649012 Jeugdteamleden; Susanne van de Berg, Jan de Veen, Will Voncken, Leo Kurvers, Sjef Smeets.

Lees vorig bericht

IVN thema-avond “De jaarcyclus van vogels”

Lees volgend bericht

Bert van Marwijk bondscoach Australië