Fietsen voor een betere toekomst

Komende zomer gaat Marleen Cremers uit Bunde fietsen in Malawi voor het goede doel. Marleen is een van de 12 deelnemers aan de Cycle for Plan. Vorig jaar ging de deelnemers van Cycle for Plan naar Zambia en nu voor het eerst naar Malawi. In 7 dagen hoopt men 550 km af te leggen. Tijdens de tocht ontmoeten de deelnemers lokale mensen en worden verschillende projecten bezocht. Geslapen wordt onder de sterrenhemel.

Voorzitter MOS 
Marleen Cremers ondersteunt als voorzitter van MOS (Meerssen en OntwikkelingsSamenwerking) diverse Meerssense particuliere initiatieven en wil nu zelf deze fysieke uitdaging aangaan. Voorafgaand aan de tocht, hoopt iedere deelnemer alvast € 4.000 in te zamelen om zo d.m.v. projecten, meisjes in Malawi een betere toekomst te kunnen geven.

Cycle for Plan 
Cycle for Plan is een gesponsorde fietstocht, georganiseerd door ontwikkelingsorganisatie Plan Nederland. De organisatie werkt aan een duurzame armoedebestrijding en een beter leven voor kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes.

Bron foto: plannederland.nl

Lees vorig bericht

Bert van Marwijk bondscoach Australië

Lees volgend bericht

Luchtkwaliteit in Meerssen onder Europese norm