De Kloomp na spannende ontknoping vijfde bij het LVK

Cultuurgenootschap de Kloomp heeft bij het LVK de vijfde  plaats behaald. Ze traden als 12de op in het grote feestpaviljoen in Kessel. Na een spannende ontknoping zijn ze door de SMS stemmen van de eerste plaats naar de vijfde plaats gegaan. De Kloomp kreeg van de overige jury’s veel punten. Spik en Span wint met de ballade Blieve.

Confetti en enthousiasme 
Het enthousiasme straalde bij het optreden van de Kloomp en vele Kloompesjalen zwaaiden heen en weer met de titel van de schlager Maa, Maa, Maa. Door de vele confetti waren de leden van de Kloomp, zowel in de zaal als op TV,  soms moeilijk waar te nemen.

Katja Henz vierde
Katja Henz zong het door Charel Jeuken en Erik Reck geschreven nummer “De tied vaan us leve” Katja bracht de enigste wals en behaalde hiermee de vierde plaats.

Lees vorig bericht

Luchtkwaliteit in Meerssen onder Europese norm

Lees volgend bericht

Winnaars LVK komen naar Rabo Vastelaoves Top 111