Winnaars LVK komen naar Rabo Vastelaoves Top 111

De Rabo Vastelaoves Top 111 hebben de winnaar van het LVK weten te strikken om op carnavalsdinsdag te komen optreden op de markt in Meerssen. Spik en Span de winnaars met “Blieve” zullen naar Meerssen komen. Naast Spik en Span staan acht van de eerste tien uit de uitslag van het LVK op het podium. Zo komen ook Bjorn en Mieke, Katja Henz, De Kloomp, Hoondervel, Paul en Leo, Don Quichot, en Kartoesj naar Meerssen. De Rabo Vastelaoves  Top 111 feliciteert ook de Kloomp en de andere artiesten met hun behaalde resultaat in de Top 111.  De Top 111 is nog steeds op zoek naar vrijwilligers die de buffetten willen bemensen. Meldt je aan bij henk.hausoul@ziggo.nl.

Lees vorig bericht

De Kloomp na spannende ontknoping vijfde bij het LVK

Lees volgend bericht

Oud-wethouder: “sterktes niet goed verdeeld in huidig college”