Ophalers oud papier krijgen achterstallige betaling uitgekeerd

Wethouder Houben heeft afgelopen maandag de verenigingen die het oud papier binnen de gemeente ophalen hun nog openstaand tegoed van de gemeente Meerssen uitgekeerd. Het betrof hier de boekjaaren 2015-2016-2017.

Wethouder roemt werk papierophalers
De papier ophalende verenigingen werden door wethouder gecomplimenteerd voor de manier waarop zij het oud papier iedere maand ophalen in de verschillende dorpen en buurten. De gemeente werd door de heer Jan Bet van zaalvoetbalclub Substantia op de hoogte gebracht van het feit dat de betaling nog niet had plaatsgevonden. Dit is nu gebeurd en de heer Bet kreeg een boeket bloemen aangeboden voor zijn oplettendheid. Daarna ontvingen de verenigingen uit handen van de wethouder een cheque met het uit te keren bedrag.

Uitbetaling tegoed gemeente aan oudpapier ophalers

 

Lees vorig bericht

Politie zoekt fietsendief

Lees volgend bericht

Prinsenpaar en Adjudant van De Haverzekskes te gast in Meer/fm 80’s Café