Haverzekskes klaar voor De Pap, de Mam en de Poetemiddag

Op zondag 4 februari a.s. organiseert Stichting Jeugdcarnaval De Haverzekskes uit Bunde weer de traditionele ‘De Pap, de Mam en de Poetemiddag’. Deze gezellige carnavalsmiddag voor jong en oud is niet meer weg te denken uit het programma van De Haverzekskes. Alle papa’s, mama’s en hun poete zijn vanaf 14.30 uur van harte welkom in De Auw Kèrk. De toegang is vanzelfsprekend gratis.

Programma 
DJ Fer draait de allerleukste carnavalsmuziek en er zijn optredens van LVK-winnaar Spik en Span en de kids van Dansstudio Op den Camp. Alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool kunnen mooie prijzen winnen in de verkleedwedstrijd. Trek dus vooral je mooiste pakje aan! Uiteraard is er ook weer een knutselhoek en een kinderbar met snoep, chips en limonade tegen een zacht prijsje.

Prins Tim, Prinses Hanne, Adjudant Maud, de Raad van 11 en het bestuur van De Haverzekskes verheugen zich op uw komst!

Noteer ook in uw agenda: 
10 februari: Receptie Prinsenpaar, Adjudant en Raad van 11 met aansluitend de opening van carnaval 2018 (vanaf 19.00 uur)
11 februari: De Bonte Störrem met Bung’s got Talent (vanaf 14.30 uur)
13 februari: Het Traone mèt Tuute Bal (vanaf 15.30 uur)

Lees vorig bericht

Prinsenpaar en Adjudant van De Haverzekskes te gast in Meer/fm 80’s Café

Lees volgend bericht

Kattenbeul actief in Geulle en Ulestraten