Kattenbeul actief in Geulle en Ulestraten

Sinds 2015 krijgt de politie herhaaldelijk meldingen uit de Geulle en Ulestraten over verdwenen en mishandelde katten. In de afgelopen jaren verdwenen er ten minste twaalf tot veertien katten.

Geulle 
Het merendeel van de katten is later zwaargewond of zelfs dood aangetroffen nabij de speeltuin, vlakbij de veerpont in Geulle aan de Maas. De politie denkt dat een dierenbeul de katten opzettelijk heeft gemarteld en gedood.

Ulestraten 
Ook in Ulestraten vond de dierenmishandeling plaats. In de Don Boscostraat, de Kasteelstraat en de Kennedystraat zijn zelfs katten gestolen. De politie vraagt hulp van mensen die iets verdachts gezien hebben.

Lees vorig bericht

Haverzekskes klaar voor De Pap, de Mam en de Poetemiddag

Lees volgend bericht

Nieuwe peuterspeelzaal Pinkeltje geopend