Prinsenpaar en Adjudant van De Haverzekskes te gast in Meer/fm 80’s Café

Prins Tim, Prinses Hanne en Adjudant Maud van De Haverzekskes uit Bunde zijn op maandag 5 februari a.s. te gast in het Meer/fm 80’s Café. 

Presentator Raoul Morreau praat met hen over hun benoeming tot Prins, Prinses en Adjudant. Hoe was dat? En wat moet je eigenlijk doen om Prins, Prinses of Adjudant te kunnen worden? Wat hebben ze al allemaal gedaan? En wat staat er nog op het programma? Je hoort het komende maandag rond 19.30 uur in het 80’s Café op Meer/fm.

Jaren ’80 top-3 
Hun leeftijd doet misschien anders vermoeden, maar ook Prins Tim, Prinses Hanne en Adjudant Maud vinden jaren’80 muziek (zo heel af en toe) best leuk. Maar nog liever luisteren ze naar de sterren van vandaag. De favoriete top-3 komt daarom van hun ouders. Raoul draait de nummers die zij hebben uitgekozen en vraagt hen uiteraard om hun keuze toe te lichten.

Over het Meer/fm 80’s Café
Het 80’s Café is een radioprogramma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of een prominente (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten!

Meeluisteren 
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur (herhaling).  Meer/fm is te beluisteren op 106.8 FM in de regio Meerssen/Maastricht of via de kabel (Ziggo) op 87.5 in de gehele gemeente Meerssen. Online luisteren kan wereldwijd via www.meervandaag.nl/livestream.

Lees vorig bericht

Ophalers oud papier krijgen achterstallige betaling uitgekeerd

Lees volgend bericht

Haverzekskes klaar voor De Pap, de Mam en de Poetemiddag