Informatie-ochtend Bs Ondersteboven

Informatie-meeloopochtend voor ouders van leerlingen die nog vier jaar moeten worden van Basisschool Ondersteboven Geulle – Moorveld op dinsdag 27 februari van 9.00 tot 10.45 uur.

Op dinsdag 27 februari, nodigen het team van BS Ondersteboven en haar leerlingen  alle ouders met hun kinderen onder de vier jaar uit, uit zowel de nabije als de verre omgeving uit, om een kijkje te komen nemen binnen onze bruisende basisschool. U wordt in de gelegenheid gesteld om de leerkrachten en leerlingen aan het werk te zien, zodat u onze werkwijze met eigen ogen kunt aanschouwen, de sfeer met al uw zintuigen kunt proeven en u kunt ervaren hoe het voelt om als betrokken ouder door onze levendige, kleinschalige, kleurrijke, gezellige en kwalitatief goede school te lopen. Onze groepsleerkrachten, die daarnaast elk een eigen specialisme hebben, staan klaar om u met open armen te ontvangen en al uw vragen te beantwoorden die u wilt stellen.

Het programma van deze ochtend is als volgt:
9.00 – 9.30
Algemene rondleiding door de school en aansluitend info over de kleutergroep, verzorgd door directeur, intern begeleider en leerkracht van groep 1-2.
9.30 – 10.15 Voorleesmoment in de kleuterklas – voor nieuwe ouders met hun bijna-kleuters tussen de leerlingen van groep 1-2, met aansluitend een knutselactiviteit.
10.15-10.45 Koffie/Thee, waarbij er gelegenheid is om vragen te stellen.
Hagendoornweg 2 Geulle – Moorveld info.ondersteboven@innovo.nl www.bs-ondersteboven.nl

Lees vorig bericht

De rijtijden van de Buurtbus Geulle 797 met carnaval 2018

Lees volgend bericht

Zwembad krijgt unanieme steun