Loop MEE! Hardlooptraining voor ouders van kinderen met een zorgvraag

Ben jij ouder van een kind met een zorgvraag ? Heb je zin om (weer) te gaan sporten ? Dan is dit misschien iets voor jou! 

MEE en Stichting Ophovenerhof  organiseren een zestal looptrainingen voor de beginner, na deze trainingen ben je in staat 3 kilometer hard te lopen. Door te gaan lopen werk je aan je conditie en word je fysiek en psychisch sterker. Je ontmoet andere ouders, legt nieuwe contacten. Andere ouders die te maken hebben met vergelijkbare situaties. trainingen worden verzorgd door twee ervaren trainers die beiden werkzaam zijn in de zorg. De trainingen worden dusdanig gegeven dat iedereen kan meedoen. Wel is het goed om aan te geven wanneer er medische beperkingen zijn waar rekening mee gehouden moet worden.

We trainen in een kleine groep in de omgeving van Adelante, Onderstestraat 29, Valkenburg. Hier verzamelen we steeds. Adelante is goed bereikbaar en er is parkeerruimte voorhanden. De trainingen beginnen steeds om 9.30 uur en zullen uiterlijk om 11.30 uur afgelopen zijn. Bij voldoende interesse bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een tweede serie trainingen. Neem je deel aan deze tweede serie dan kun je in oktober, gratis, mee te doen aan de 5 kilometer loop bij Marathon Meerssen.

Voor deze zes trainingen betaal je  € 15,00 inschrijfgeld. Voor meer informatie of inschrijven: Careless.running@gmail.com  www.carelessrunning.nl

Trainingsdata
14 maart 2018,  21 maart 2018,  28 maart 2018,  4 april 2018,  11 april 2018, 18 april 2018

Bron foto:de Limburger

Lees vorig bericht

Cortenraede “wethouderschap grote aanslag op mijn manier van werken”

Lees volgend bericht

De rijtijden van de Buurtbus Geulle 797 met carnaval 2018